Ομελέτα με τόνο

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ
Κάτι γρήγορο και θρεπτικό για όλη την οικογένεια.

Υλικά (για 4 άτομα):
  • 8 αυγά
  • 150 γρ. γάλα
  • 100 γρ. τόνο κονσέρβας
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 50 γρ. βούτυρο
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαδικασία:
Βάζετε το βούτυρο σε τηγάνι να κάψει. Όταν κάψει καλά, ρίχνετε τον τόνο, αφού τον στραγγίσετε και τον ψιλοκόψετε, το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και λίγο-λίγο το γάλα. Αναμιγνύετε καλά με ένα πηρούνι και αφήνετε τα υλικά να ψηθούν 10-12′. Προσθέτετε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Χτυπάτε τα αυγά, τα ρίχνετε στο τηγάνι, ανακατεύετε και αφήνετε την ομελέτα να ψηθεί ώσπου να γίνει αφράτη. Τη διπλώνετε στη μέση.
Καλή όρεξη!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire