Ζυμαρικά με σπανάκι και τυρί


ΖΥΜΑΡΙΚΑ
Συνταγή για ζυμαρικά με μία «ιδιαίτερη» σάλτσα!

Υλικά:
  • 350 γρ. ζυμαρικά (της αρεσκείας σας)
  • 15 γρ. βούτυρο
  • 15 γρ. αλεύρι
  • 300 ml γάλα
  • 50 γρ. τριμμένο τυρί τσένταρ
  • 2 κ.γ. μουστάρδα
  • 100 γρ. τιματίνια
  • 175 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. σπανάκι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαδικασία:
Βράζετε τα ζυμαρικά σε βραστό νερό για 10-12′. Σε μια κατσαρόλα, λιώνετε το βούτυρο, προσθέτετε το αλέυρι και ανακατεύετε για 1′. Κατεβάζετε το από τη φωτιά και ρίχνετε το γάλα σιγά-σιγά. Το αφήνετε να πάρει βράση και συνεχίζετε το μαγείρεμα ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να «δέσει» η κρέμα. Προσθέτετε το τυρί, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Αφού στραγγίσετε τα ζυμαρικά, ρίχνετε τη σάλτσα που ετοιμάσατε, προσθέτετε το ζαμπόν, τις τομάτες και το σπανάκι και σερβίρετε όσο είναι ζεστό.
Καλή όρεξη!
  • Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire