Ριγκατόνι με σάλτσα παρμεζάνα

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ
Εύκολη συνταγή για ζυμαρικά με τυρί κρέμα και παρμεζάνα.

Υλικά:
  • 40 γρ. τυρί κρέμα
  • 25 γρ. αλεύρι
  • 450 γρ. γάλα
  • 40 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 250 γρ. ριγκατόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαδικασία:
Λιώνετε το τυρί κρέμα σε ένα μικρό σκεύος. Προσθέτετε το αλεύρι και σιγοβράζετε για λίγα λεπτά. Προσθέτετε το γάλα σιγά-σιγά. Σιγοβράζετε για 4-5′. Το κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύετε καλά. Αν θέλετε, γκρατινάρετε το πιάτο στον φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Καλή όρεξη!
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

1 commentaire: