Χοιρινό κρασάτο


ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΑΣΑΤΟ
Χοιρινό κρέας με υπέροχη σάλτσα από κρασί για όσους αγαπούν τους ξεχωριστούς μεζέδες!


Υλικά:
  • 1 ½ κιλό κρέας
  • ½ φλιτζ. κρασί
  • ½ φλιτζ. βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαδικασία:
Πλένετε το κρέας και το τηγανίζετε. Μέσα στο ίδιο τηγάνι περιλούζετε το κρέας με το κρασί. Στη συνέχεια, το βάζετε στην κατσαρόλα, προσθέτετε ζεστό νερό και το αφήνετε να βράσει μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.
Καλή όρεξη!
  • Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire