Σοκ ! Αγοραπωλησία βρέφους στην Κρήτη


moro2-660Την ώρα που ο σάλος για τη μεταχείριση της μικρής Μαρίας από τη Βουλγαρία, η οποία βρέθηκε να μεγαλώνει με οικογένεια τσιγγάνων στην Ελλάδα, δεν έχει κοπάσει, η ΕΛ.ΑΣ. στο Ρέθυμνο φέρνει στο προσκήνιο μια ακόμη περίπτωση αγοραπωλησίας βρέφους η οποία αναδεικνύει ότι αυτού του είδους τα κυκλώματα εξακολουθούν να δρουν ανενόχλητα.

Μια 51χρονη επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο, με τη συνδρομή Αθηναίου δικηγόρου και μιας νοσηλεύτριας από το Nοσοκομείο Χαλκίδας, εξαγόρασε όπως φαίνεται την περίοδο των Χριστουγέννων τη ζωή ενός νεογέννητου αγοριού, έναντι δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
Οι πληροφορίες πως η 51χρονη και ο 58χρονος σύζυγός της, γνωστοί επιχειρηματίες στο Ρέθυμνο, που ήταν άτεκνοι, απέκτησαν από τη μια μέρα στην άλλη παιδί, έφτασαν από την πρώτη στιγμή στις διωκτικές Αρχές του Ρεθύμνου.
Ερώτημα για την ασφάλεια και τη φροντίδα του βρέφους δεν υπήρχε, καθώς, παρά το παράνομο της συναλλαγής, το σίγουρο είναι πως η 51χρονη μόνο στοργή και αγάπη ήθελε να προσφέρει στο νεογέννητο αγοράκι.
Ξετυλίγοντας έτσι με υπομονή το κουβάρι της υπόθεσης τις τελευταίες ημέρες, οι διωκτικές Αρχές του Ρεθύμνου κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του Αθηναίου δικηγόρου, ο οποίος φαίνεται ότι συντόνισε την επιχείρηση αγοραπωλησίας του νεογέννητου από τη Βουλγαρία, το οποίο γεννήθηκε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως μετά στην Αθήνα και παραδόθηκε στην 51χρονη Ρεθυμνιώτισσα σε ραντεβού που κλείστηκε στην πλατεία Βάθη, όπου καταβλήθηκε και το αντίτιμο της ντροπής, οι δεκάδες χιλιάδες ευρώ που όπως φαίνεται μοιράστηκαν ο δικηγόρος, η 33χρονη μητέρα του παιδιού και η νοσηλεύτρια.
Οι δράστες δε συνελήφθηκαν καθώς το αυτόφωρο έχει παρέλθει, ενώ σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα Ρεθύμνου το νεογέννητο αγοράκι παραμένει στη φροντίδα της 51χρονης και του συζύγου της μέχρι να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται.

Πηγή : neakriti.gr

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire