Με το αριστερό η Πυργιώτισσα... εκτός έδρας ήττα με 3-0 από το Αθλόπολις


Με το αριστερό μπήκε στο 2014 η Πυργιώτισσα καθώς το απόγευμα του Σαββάτου γνώρισε εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από το Αθλόπολις.

Οι φιλοξενούμενοι στο 20' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ανδριαννάκξη, για να έρθει το 30' όπου οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομπάκη προηγήθηκαν 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η Πυργιώτισσα προσπάθησε, όμως οι γηπεδούχοι έχοντας και την αριθμητική υπεροχή, κατάφεραν αρχικά να «σφραγίσουν» τη νίκη στο 78' με τον Χριστοφοράκη να σημειώνει το 2-0 και να διαμορφώσουν στο 85΄ το τελικό 3-0 με τον Καμπάνη.
ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Μανώλης Σηκιωτάκης) Παπαδάκης, Στρατάκης, Μαντιδάκης, Κοκοτάκης, Ρομπάκης, Τσεινιφλόρι, Βρισανάκης, Φακίδης (65' Χριστοφοράκης), Στρατηδάκης (78' Καμπάνης), Βιλανάκης (80' Κουβαδάκης), Μαραθιανός.
ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ (Γιάννης Νικολιδάκης) Γρηγοράκης, Σούπι, Χανιωτάκης, Στυλιανάκης, Σαριδάκης, Κιουμουρτζάκης, Ανδριαννάκης, Κουτεντάκης (75' Στρατηδάκης), Καρταλιανάκης (60' Φιτσάκης), Γκενίκα (70' Σηφάκης), Χριστοδουλάκης.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire