Κίνηση “μάτ” με μεγάλα αεροσκάφη στην Κρήτη


ptisi aeroplano
Με μια κίνηση… “ματ” η αεροπορική εταιρεία Thomas Cook, που ανήκει στον ταξιδιωτικό οργανισμό τουρ οπερέιτορ Thomas Cook, επιχειρεί να γίνει ένας από τους απόλυτους κυρίαρχους της διακίνησης τουριστών σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Όσον αφορά την Κρήτη αυξάνει τη χωρητικότητα των αεροσκαφών της, κερδίζοντας ουσιαστικά 20% περισσότερες θέσεις επιβατών. Με φτηνά αεροπορικά εισιτήρια, μετά τα αεροδρόμια Catwick και Μanchester, κάθε Τρίτη το Ηράκλειο θα συνδέεται και με το κομβικό αεροδρόμιο του Μπρίστολ. Η τιμή του εισιτηρίου κατά άτομο υπολογίζεται περίπου στις 60 λίρες (80ευρώ).
Η Thomas Cook αντικαθιστά τα airbus Α320 σε airbus Α321 και θα συνδέει τη Βρετανία, και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο του Μπρίστολ, με το Ηράκλειο, τη Ρόδο, τη Σκιάθο και την Κέρκυρα.
Παράλληλα ο ταξιδιωτικός οργανισμός RTE κάνει νέο “άνοιγμα” σε Κρήτη και Πελοπόννησο, καλώντας τους πελάτες να κάνουν άμεσα κράτηση γιατί η Ελλάδα θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα γεμίσουν πολύ νωρίς.
Την ίδια ώρα μέχρι το πρώτο 10ημερο του Μάρτη θα ανακοινωθούν τα slots (σχέδια πτήσης) στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ωστόσο σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες ο αριθμός των πτήσεων θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, με τη διαφορά ότι το σύνολο των αεροπορικών εταιρειών αντικαθιστούν τα αεροσκάφη τους με αεροσκάφη μεγαλύτερης χωρητικότητας, αυξάνοντας ουσιαστικά κατά 15% με 20% τις θέσεις για το αεροδρόμιο Ηρακλείου.
Πηγή: neakriti.gr | Μάνος Δασκαλάκης

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire